Hajnövesztés gyorsan

3
 

A hajhullás nemcsak hosszú távú stresszhatás vagy krónikus, gyulladásos betegségek következtében, egy lassúbb folyamat részeként jelentkezhet. Egyes gyógyszeres kezelések vagy akár egy rosszul sikerült hajfestés után többször megismételt újrafestés is okozhat hirtelen, fokozott hajhullást. Ilyen esetekben a sérült hajszálak elvesztése után a haj természetes módon is regenerálódik, ám mivel a haj növekedése viszonylag lassú, ez akár egy évig is eltarthat. A hajnövesztés gyorsan tehát nemcsak a divat és a szépség szempontjából, hanem az egészséges külső megjelenés helyreállítása érdekében is fontos lehet.

Szerencsére a legtöbben, akik a gyors hajnövesztés fortélyai iránt érdeklődnek, egyszerűen csak mielőbb hosszú hajat szeretnének a meglévő rövid helyett. Ha már túl van a házi praktikákon, kipróbálta a ricinus hajnövesztő hatását, a házilag készített olajos vagy tojásos hajpakolásokat, de nincs egészen megelégedve az otthoni hajöblítések és pakolások eredményével, akkor próbálja ki inkább a hajápolás svájci szakértői által kifejlesztett Revalid® hajregeneráló termékeket!

- A divat mindig változik, de a szépség örök! - Elcsépelt mondásnak tűnik? Pedig igaz! A divat diktálta hajszínek, frizurák állandó váltakozása mellett a fényes és egészséges haj mindig is a szépség jelképe volt. Megőrzésének titka pedig a gondos hajápolás jó minőségű hajápoló termékek segítségével, a hajszín kiválasztása bizony csak a másodlagos kérdések közé tartozik. A legújabb divat szerint elkészített frizurák is akkor állnak igazán jól, ha a haj egészséges, rugalmas és nem töredezik. A hajszálak szerkezetének megerősítése, csakúgy, mint a gyors hajnövesztés pedig elsősorban a hajhagymák megfelelő működésétől függ.

Nem érdemes a hajat teljesen feláldozni a divat oltárán, mert a túlságosan gyakori hajfestés, a magas hőmérsékletű hajsütés, hajszárítás, a fejbőrt és a hajszálakat erősen szárító hajformázó szerek állandó használata roncsolja a hajszálak szerkezetét és könnyen korpássá teheti a fejbőrt. Az erősen festett, dauerolt, vasalt haj helyett a legújabb divat egyre inkább a természetesen szép hajat részesíti előnyben. Amikor úgy érzi, sokat vesződik a házi hajformázással, gondoljon fejbőre egészségére is! A hajformázó, hajszínező készítmények túl gyakori használatától gyakran a fejbőr működésének egyensúlya felbomlik, melynek következménye nemcsak a fejbőr viszketése, kipirosodása, hámlása és kiszáradása, hanem kóros mértékű hajhullás is lehet.

Őrizze meg fejbőre egészséges működését, és táplálja hajszálait a svájci szakemberek által kifejlesztett Revalid® hajápolási kozmetikumokkal!

A Revalid® proteintartalmú sampon és a fésülést megkönnyítő Revalid® hajbalzsam fehérjékben, E- és B-vitaminokban, cinkben, magnéziumban, vasban és szelénben gazdag zabkivonatot, a hajszálak vázát alkotó keratint erősítő búzafehérjét és hajápoló pantenolt is tartalmaz. A fésülés megkönnyítésével az elvesztett hajszálak száma is csökkenhet.

Amennyiben haja korpásodás következtében hullik, hajmosáshoz válassza a Revalid®korpásodás elleni sampont! A Revalid® korpásodás elleni samponban található, a hajszálak szerkezetének megerősítését támogató szilíciumban gazdag csalánkivonat a népi gyógyászatban évszázadok óta használt hajerősítő, illetve hajöblítő szerként.

A Revalid®  regeneráló hajpakolás csökkenti a hajvégek töredezettségét és tápláló összetevői, a   vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zabkivonat, a búzafehérje, a pantenol, az allantoin és az aminosavak a haj mélyebb rétegeibe felszívódva megerősítik a károsodott hajszálakat.

 

Mit tehet a hajhullás ellen?

- „Mostanában annyira hullik a hajam!” - „Teljesen meg fogok kopaszodni, ha ez így megy tovább!” - „Hiába kerülöm a hajszárító, a hajsütővas, a hajvasaló, sőt a hajlakk és a hajformázó szerek használatát!”

A legtöbben főként a házilag végzett hajformázó beavatkozásokat, hajfestést teszik felelőssé a hajhullásért. Bizonyos esetekben igazuk is lehet, de a túl gyakori hajformázás legtöbbször inkább csak kiszárítja és töredezetté teszi a hajat.

 -” Nekem sokat segített a ricinus, a tojássárgája pakolás formájában, a csalános vagy a kamillás öblítés hajmosás után.” - „Számodra is természetes megoldást jelenthetnek, biztosan erősebb lesz tőlük a hajad!”

Ugye, ismerősek ezek a tanácsok? Sokan szívesen megosztják a természetes, otthoni alapanyagok felhasználásával házilag elkészíthető, legújabb hajpakolás recepteket és tapasztalataikat arról, hogy mennyit nőtt a hajuk. De kérdés, hogy ezek a praktikák elegendőek-e ahhoz, hogy gyorsabban nőjön a haj?

A hajhullás elleni küzdelemben a legfontosabb kérdések közé a kopaszodás okának meghatározása tartozik. A hajszálak vészes megritkulása mögött legtöbbször nem a túlzott mértékű házi hajformázás, hanem valamilyen betegség, gyógyszer mellékhatás vagy hajnövekedéshez szükséges vitaminok és ásványi anyagok hiánya húzódik meg. A hajhagymák megfelelő működéséhez szükséges tápanyagok pótlása révén a haj visszanyeri rugalmasságát, megerősödik és gyorsabb növekedésnek indul.

Hogyan nő a hajszál?

A hajszál fejbőrből kilátszó része tulajdonképpen élettelen. Egy elszarusodott fehérjéből, a keratinból áll, a haj növekedése pedig a fejbőr felszíne alatt, a hajhagymákban zajlik. A hajszál a hajhagymákban található mátrixsejtek gyors osztódása révén növekszik. A hajhagymák a fejbőrt átszövő hajszálerekből jutnak hozzá a vérben keringő tápanyagokhoz. A hajszál növekedését, a haj minőségét elsősorban az örökletes tényezők, másodsorban a táplálkozás, azaz a hajhagymák megfelelő tápanyag ellátottsága, harmadsorban pedig a hajápolási rutin határozza meg.

A hajszálak szerkezetének megerősítése, a hajhullás megállítása, a gyors hajnövesztés titka tehát a hajhagymák megfelelő működésében rejlik. A hajnövekedésért felelős hajhagymák pedig akkor végzik jól feladatukat, ha megfelelő a tápanyagellátásuk. A professzionális hajhullás elleni kapszulák olyan hajerősítő vitaminokat, ásványi anyagokat és aminosavakat is tartalmaznak, melyek célzottan a hajhagymák munkáját támogatják. A hajnövekedés serkentésére kifejlesztett tonikok és hajszeszek általában a fejbőr helyi keringésének élénkítése révén járulnak hozzá a hajhagymák tápanyag ellátottságának növeléséhez, hiszen a fokozódó vérkeringés révén a hajhagymákhoz több, a hajnövekedéshez szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó vér áramlik.

Hajnövesztés gyorsan? Próbálja ki az egészséges hajnövekedéshez szükséges tápanyagok biztos forrását: a Revalid® kemény kapszulát és a Revalid® hajtonikot!

A Revalid® kemény kapszula, és a Revalid® hajtonik együttes alkalmazásával a gyors hajnövekedés nem csak álom többé.

A Revalid® kemény kapszula gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, a Revalid® hajtonik pedig kozmetikum, mindkettő megelőzi a hajhullást, és serkenti a hajnövekedést.


A fejbőrön alkalmazandó Revalid® hajtonik koffeintartalma révén fokozza a helyi vérkeringését, ezáltal elősegíti, hogy a vérben keringő tápanyagok a hajhagymákhoz jussanak, így serkentve a haj növekedését. A könnyen és gyorsan alkalmazható Revalid® hajtonik a hajszálak megerősítését szolgáló fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag zabkivonatot, búzafehérjét és ricinusolajat is tartalmaz.

A Revalid® kemény kapszulában található köles-, élesztő- és búzacsíra kivonat természetes formában tartalmazza a hajnövekedés serkentéséhez belülről szükséges fehérjéket, aminosavakat, H-, E-, A- és B-vitaminokat, szilíciumot, vasat, folsavat, szelént, magnéziumot, krómot, foszfort, cinket és kalciumot. Emellett hozzáadott, a hajszálakat felépítő keratin termelődéséhez szükséges metionin és cisztin, vas, kalcium-pantotenát, B-vitaminok, PABA és nyomelemek is segítik hatékonyságát.

Amikor a gyors hajnövesztés igazán sürgős problémává válik, természetesen mindenki azonnali hatást vár. Ne hagyja azonban figyelmen kívül, hogy a haj átlagosan havonta nagyjából 1 cm-t nő. A kihullott vagy súlyosan károsodott hajszálak helyén növekvő új, a vitamin- és ásványi anyag kezelésnek köszönhetően erős hajszálakból formálódó fényes és egészséges haj kialakulása tehát időbe telik. Ezért fontos, hogy betartsa a Revalid® kemény kapszula szedésére ajánlott, legalább 2-3 hónapos időtartamot, hiszen a hajhullás elleni kapszula hatékonysága csak a javasolt kezelési idő leteltével válik majd igazán érzékelhetővé!

Amennyiben kozmetikumunkkal kapcsolatosan mellékhatás lépne fel, kérjük, késedelem nélkül az alábbi e-mail címen jelentse be: pharmacovigilance@remove-this.ewopharma.hu

EWO/ewopharma/2016/23
Lezárás dátuma: 2017.01.11.